PADMA Kuckó Adrienn, az aromaterápiás mandalák istennője, 2. Angyalkánk

adri_padmaA Mamiverzum Adventi Játékának második angyalkája, sőt, Angyalkája, Kanev Adrienn, a Padma Kuckó alapítója Szentendréről repült Hozzánk.

Ezen az oldalon az Adrival készült beszélgetést olvashatod és megtekintheted meseszép alkotásait, amelyeket akár Te is megnyerhetsz!

A Mamiverzum Facebook oldalának napi adventi játékban kérlek, írd le kommentben, az interjú melyik része tetszett Neked a legjobban és miért! A megosztásokat és lájkokat is köszönjük!

 

Kedves Angyalka! Bemutatnád néhány szóban, hogy mivel foglalkozol? Mit/kit takar a PADMA Kuckó brand?

padma_kucko_logo_szines-01Megálmodtam egy olyan helyet, ahol a test és a lélek összhangba kerülhet. Ehhez segítségül vesszük a mandalák és az aromaterápia jótékony hatását.

A Padma Kuckóban egy egész napon át tartó mandalafestés zajlik, amit nehezítésként selyemre festünk.

A padma szó istennőt, lótuszt jelent. Mivel a fő célközönségem a hölgyek, így ez tökéletes névválasztásnak tűnt, hiszen mindannyian igazi PADMÁK vagyunk.

Mióta foglalkozol ezzel? Hogyan jött az ötlet, hogy ezt szeretnéd csinálni?

Egy lelkileg igen nehéz időszakban, 2015 nyarán ismerkedtem meg a mandalafestéssel és ennek rejtett erejével. Már akkor megmutatkozott a tehetségem. A konkrét ötlet idén nyáron körvonalazódott először a mentoromban, majd elkezdtem magaménak érezni, hisz miért ne oszthatnám meg a hobbimat másokkal is?

Miért ne taníthatnék meg minél több embert erre a fantasztikus dologra és vezethetném be őket a mandalák okozta csodálatos világba?

Ha van kézzelfogható alkotásod, mi az? Mit szeretnél vele átadni?

knev_adri_alkotasTermészetesen magam is festek mandalákat megrendelésre, valamint már a mandalatervezés művészetét is űzőm. Nagyon érdekes, már-már vízió szerű érzések törnek rám festés közben, amit igyekszem magamból kiadni.

A mandalák nekem az elfogadást és a szeretetet testesítik meg.

 

Tulajdonképpen mire “jó” a mandalafestés?

Oldja a benned lévő blokkokat, félelmeket. Festés közben egy intenzív energia, harmónia áraszt el. Rávilágít olyan belső értékeidre,amikről nem is tudtál. Megtanulod elfogadni,szeretni magad. Stresszmentesség által észrevehetsz olyan értékeket, amik mellett elmentél vagy csak biztosnak,állandónak tudtál be.Megtapasztalod magadon és másokon keresztül áradó őszinte és önzetlen szeretet. A jobb és bal agyféltekéd elkezd együtt dolgozni, vagyis megmutatkozik a kreativitásod.

Hogyan írnád le a tanfolyamodat? Miben segítesz az embereknek?

szb_8677_kicsiSzeretném átadni a sok-sok pozitív érzést, energiát, amit a festés ad. Szeretnék segíteni azoknak a hölgyeknek, akik a rohanó világban nem tudnak vagy csak elfelejtenek magukra is koncentrálni.

Én már megtanultam, hogy ha magamat háttérbe szorítom, annak mindig vannak (akár testi) következményei. Igenis szükségünk van egy kis “énidőre”. Ezt az időt biztosítja a Padma Kuckó, hisz itt “Egy nap csak Rólad fog szólni!”.

Higgyük el, hogy PADMÁK vagyunk! Szeretnék segíteni, hogy kikapcsolódj, töltődj és ezzel egyidejűleg erősödj.

Milyen technikával dolgozol? Ha több technikát is alkalmazol, akkor kérlek mutasd be a kedvencedet!

Jelenleg kizárólag speciális festékkel (selyemfesték) selyemre festek. Terveim között szerepel, hogy más anyagon is kipróbáljam magam.

És nem túl nehéz selyemre festeni?

Annyira magával ragadó ez a festés,hogy észre sem veszed,hogy egy ismeretlen anyagra festesz. Nehéznek direkt nem nevezem, mert nem az,csak szokatlan. A selyem ki van feszítve, érdekes módon reagál a festék ha rácsöppented az anyagra (videók a Padma Kuckó oldalán). Nagyon élvezik, eddig mindenki visszajött.

Mesélnél arról, hogyan születik meg egy alkotás? (Ötlettől a megvalósulásig)

padma_tanfolyamJelenleg havi rendszerességgel szervezek egy teljes napos mandalafestő foglalkozást, ezekről részletesen a Facebook oldalamon lehet tájékozódni. Itt az embereket elkalauzolom az illóolajok és a mandalák világába, igyekszem minden eszközt megragadni, hogy ki tudjam őket szakítani a rutinszerű, szabályok és megszokások által körbeszőtt mindennapokból. Ebben az egy napban nincsenek szabályok, akkor és azt csinálsz, amit szeretnél.

Sokszor esünk abba a hibába, hogy nem merünk kockáztatni, hanem csináljuk azt, ami biztosan megy. Én szeretném a „tanulóimat” ebből is kimozdítani.

padma_tanfolyam_2Sokkal fontosabbnak tartom, hogy egy olyan motívum mellett döntsenek, ami igazi, mély érzelmeket vált ki belőlük, mint egy olyat, ami „CSAK” tetszik, de nincs mögötte több. A magam megismerésekor ébredtem rá, hogy az embernek el kell tudni fogadni a hibáit, hisz így vagyunk egészek.
A nap folyamán betekintést nyerhetnek a mandalafestés rejtelmeibe, valamint megismerkedhetnek a selyemre történő rajzolás, majd festés varázslatos világával. A nap végén nem csak magukat ismerhetik meg jobban, hanem egy csodálatos, egyedi színvilágú mandalával térhetnek haza.

 

Jelenleg min dolgozol és mik a 2017-es terveid?

Jelenleg életem első csapatépítő festését szervezem. Felkért egy kisebb cég, hogy a mandalák, színek, illóolajok segítségével próbáljam meg összekovácsolni az a dolgozóit. Ez számomra egy igen nagy kihívás, de nagyon izgalmas és rendkívül várom.

A 2017. évi terveim között szerepel egy saját üzlethelyiség a testvéremmel, Kanev Orsival. Szeretném, ha minél több emberrel ismertethetném meg a mandalafestést. Szeretnék más technikákkal megismerkedni, valamint a már említett új anyaghasználatot is szívesen kipróbálnám. Ha lehet selyemre, akkor miért ne lehetne vászonra vagy pamutra? 🙂

Van kedvenc alkotásod vagy elvégzett feladatod, amire igazán büszke vagy?

Két kedvenc alkotásom van, az egyik természetesen az első mandalám, a másik pedig amit a Páromnak festettem. Mind a kettő a maga nemében egy csoda lett!

Amire még nagyon büszke vagyok, hogy festettem már 3 éves picikével is mandalát, akit ugyanúgy magával ragadott, mint a már visszajáró “tanulóimat”.

 

Mit jelent számodra a Mamiverzum? Szerinted mit takar ez a név? Mi a kapcsolódási pont közted és a Mamiverzum között (illetve tagjaink között)?

A Mamiverzum számomra az a közösséget testesíti meg, ahol a hölgyek tippeket, praktikákat és ötleteket kaphatnak, legyen szó kézművességről, egy remek ebédről vagy akár a gyerkőc ünnepi hajviseletéről.

Bár én még nem vagyok édesanya, de rengeteg olyan kis turpisságot lestem már le az oldalról, amit a karácsonyi készülődés folyamán fel is fogok használni.

A kapcsolódás köztem és a Mamiverzum között az, hogy a célközönségem nekem is a nők. Szeretném a nőket megismertetni a bennük rejlő padmákkal.

Hol lehet Téged megtalálni? (elérhetőségek)

https://www.facebook.com/padmakucko
padmaenergiakucko@gmail.com
+36-30-632-4227

Bemutatnád az általad felajánlott termékeket/szolgáltatásokat?

padma_villamjatek

  • A villámjáték felajánlásom:

A villámjáték nyertesét szeretném megajándékozni egy teljesen ingyenes illóolajas mandalafestő tanfolyammal (értéke: 10.000 Ft), amit a 2017. évben tud beváltani.

 

 

 

 

  • A fődíjhoz pedig két kedvességgel szeretnék hozzájárulni.

25x25cmEgy általam tervezett mandalát ajánlok fel, aminek mérete 25 cm*25 cm (értéke: 7.000 Ft), valamint…

 

 

 

 

25szazalek_padmaegy 25%-os kedvezménykupont, amit a 2017. évi tanfolyamom valamelyikén lehet beváltani. (értéke: 2.500 Ft).

 

 

 

 

 

  • KEDVESKEDÉS A MAMIVERZUM KÖVETŐINEK:

Ha megrendeléskor a Mamiverzumra hivatkozol, 10% kedvezményt kapsz a 2017. évi tanfolyamokból (kód: mamiverzum2016).

Mi a kedvenc karácsonyi dalod?

Több kedves karácsonyi dal is van a számomra:

  1. The Corrs: Runaway
  2. Billy Mack – Christmas is all Around
  3. Michael Bublé: All I want for Christmas is you

Köszönjük a beszélgetést, Adrienn!

Mutasd meg másoknak is, ha tetszik!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.