Borsó Műhely Orsi, az adventi koszorúk királynője, 1. Angyalkánk

kanev_orsiA Mamiverzum Adventi Játékának első angyalkája, sőt, Angyalkája, Kanev Orsi, a Borsó Műhely alapítója Szentendréről repült Hozzánk.

Ezen az oldalon az Orsival készült beszélgetést olvashatod és megtekintheted két meseszép alkotását, amelyeket akár Te is megnyerhetsz!

A Mamiverzum Facebook oldalának napi adventi játékban kérlek, írd le kommentben, az interjú melyik része tetszett Neked a legjobban és miért! A megosztásokat és lájkokat is köszönjük!

 

Kedves Angyalka! Bemutatnád néhány szóban, hogy mivel foglalkozol? Mit/kit takar a Borsó Műhely brand?

borso_logo_szinesA Borsó Műhely mögött Kanev Orsi állok egy személyben. A rendezvény és reklám és marketing szakmákban tevékenykedtem eddig. Mindig is imádtam szervezni – és kézműveskedni.

A Borsó Műhely egy szárnyait bontogató vállalkozás, amely nőkre specializálódott különféle workshopokat fog szervezni és tartani.

Célom ezzel az, hogy minél többen minél több kézműves programot és technikát ki tudjanak majd próbálni és egy kis énidőt vehessenek ki arra a pár órácskára, ahol feltöltődhetnek és új embereket ismerhetnek meg vagy akár csak magukkal törődhetnek. Hiszem, hogy a mai rohanó világunkban erre nagy szükség van és tapasztaltam magamon is, hogy a mókuskerékből jó kiszakadni és ilyenkor feltöltődök.

Jelenleg adventi díszeket, koszorúkat készítek egyedi igényekre szabva megrendelésre.

Mióta foglalkozol ezzel? Hogyan jött az ötlet, hogy ezt szeretnéd csinálni?

borso_muhely_kanev_orsi_2Az ötlet úgy jött, hogy imádom a kézműveskedést, dolgoztam esküvői dekorációs cégnél is. E tevékenység kikapcsol és fel is tölt lelkileg. Májusban önszántamból, de munkanélküli lettem, mert a stresszes munka-környezetemből ki kellett szakadnom, így úgy gondoltam, hogy alkotok egy olyan helyet ahol más lányok és nők – ha csak rövid időre is –kikapcsolódhatnak, de minél többször visszatérve egyensúlyba kerülhetnek.

Hiszem, hogy ezzel a jövőben sokaknak örömet szerezhetek.

Mit szeretnél átadni alkotásaiddal?

Jelenleg a kézzelfogható termékeim a karácsonyi díszek, adventi koszorúk és a grincs fák. Ezek mindegyike egyedi és személyre szabottan készül.

Mit szeretnék velük átadni? A Karácsony szeretetét, a karácsonyi várakozás meghitt pillanatait, mikor a koszorúkon vagy díszeken elhelyezett gyertyákat meggyújtják, akkor visszaszámolnak Karácsonyig, mikor az egész család összegyűl és ez oly jó. A díszek mindegyike emiatt is szeretettel és odafigyeléssel készül és nem nagyüzemben.

Mik a jövőbeni konkrét terveid?

Jelenleg csak adventi és karácsonyi díszeket készítek, de a jövő év elejétől a Borsó Műhely keretén belül olyan kreatív tanfolyamokat, workshopokat fogok indítani meghívott előadóim segítségével, ahol a lányok és a nők kikapcsolódhatnak és kézműves technikákat sajátíthatnak el.

Készíthetnek például csomózásos technikával nyakláncot vagy karkötőt, horgolással cuki játékot, kipróbálhatják a mandalafestést vagy selyemfestést.

Óriás papírvirágot készthetnek, hogy a jövőben akár egy teljes szoba falat díszíthessenek ezek a csodák, vagy elkészíthetik a saját karkötőjüket is ásványokból.

15293216_10208946965924210_1474346276_o-1A 2017-es terveimet illetően csak annyit mondanék: megtalálni a Borsó műhely végleges üzlethelyiségét és útjára indítani mihamarabb a tanfolyamokat.

De nem szeretném minden ötletemet kitárni egyelőre, így mindenről hírt fogok adni szépen lassan a Borsó Műhely Facebook oldalán.

 

Mesélnél arról, hogyan születik meg egy alkotás? (Ötlettől a megvalósulásig)

Az alkotások teljesen egyedileg készülnek. Számos már elkészült díszem fent van a Facebook oldalamon, mely elindíthatja a leendő vásárlóm fantáziáját.

Alapvetően megrendelésre dolgozom, mert hiszem, hogy a kreatív szabadságomat meghagyva, de a vásárlóval kommunikálva egyedi és számára tökéletes díszt tudok készíteni, melyre ránéz és azt mondja, hogy valóban szeretettel készült és ő is imádni fogja.

Nem hiszek abban, hogy több tucat legyen mindenből, persze vannak sláger termékeim nekem is, de igyekszem valami egyedit mindig belecsempészni.

A Borsó Műhely jövőbeli szolgáltatásit úgy fogom alakítani, hogy szeretném azt hinni, hogy ami nekem tetszik az másnak is fog… általában eddig ez mindig bejött. Több alkotóval felvettem már a kapcsolatot, hogy a jövőben tartana-e nálam tanfolyamot.

Felmérem az igényeket, figyelem a trendeket és olyan tanfolyamok lesznek, amit a lányok/nők

Van kedvenc alkotásod, vagy elvégzett feladatod, amire igazán büszke vagy?

15233735_10208946850481324_146212968_oMindegyik alkotásomat szeretem, szívből készítem őket úgy, hogy nekem is tetsszen, de a vásárlóim kéréseit előtérbe helyezem.

Például, ha van olyan koszorú, amit én már nem díszítenék teljesen, bár ez volt a kérés.

Akkor lefotózom, amikor én késznek ítélem és elküldöm üzenetben. A vásárló pedig dönt, hogy úgy tetszik e neki? Szinte mindig „győz” az ízlésem, ez számomra pozitív visszajelzés.

 

Mit jelent számodra a Mamiverzum? Szerinted mit takar ez a név?

A Mamiverzum számomra egy olyan átfogó Facebook oldal, ahol mi nők olyan sok mindenről tájékozódhatunk és ötleteket meríthetünk. A nevét én még nem érzem magaménak, mert nem vagyok mami, de én is követem és szeretem a megosztott ötleteit.

Mi a kapcsolódási pont közted és a Mamiverzum között (illetve tagjaink között)?

Nőknek szeretnék kreatív tanfolyamokat indítani, amely kikapcsolódást és „énidőt” ad számukra.

Hol lehet Téged megtalálni?

https://www.facebook.com/borsomuhely

 Bemutatnád az általad felajánlott termékeket/szolgáltatásokat?

  • A villámjáték felajánlásom:

borsomuhely_ezust_koszori_nyeremenyEgy 30cm átmérőjű ezüst adventi koszorút ajánlok fel, mely egy újrahasznosított pulcsis anyag fed és gyönyörű ezüst gyertyák díszítenek.

Természetesen az elengedhetetlen cukiságokat is tartalmazza, amely egyik karácsonyi díszeimről sem hiányozhat. Értéke: 5.800 Ft. A kiszállítás értéke: 1.290 Ft. Ezeket a nyertes ajándékba kapja tőlem.  Kattints ide, ha szeretnéd megnyerni!

 

  • A fődíjba ezt teszem:
  1. Egy kis kaspós karácsonyi dísz, melyben egy hóember pihen. Ez a dísz a dohányzó asztalod vagy polcod éke lesz. Értéke 2.200 Ft.  Kattints ide, ha szeretnéd megnyerni!
  2. 2017-es Borsó műhelyes tanfolyamok bármelyikére egy 25%-os kedvezménykártya.  Kattints ide, ha szeretnéd megnyerni!
  • KEDVESKEDÉS A MAMIVERZUM KÖVETŐINEK:

Ha megrendeléskor a Mamiverzumra hivatkozol, 10% kedvezményt kapsz egyedi karácsonyi díszeimből, adventi koszorúimból (kód: mamiverzum2016).

Mi a kedvenc karácsonyi dalod?

Csondor Kata – Add tovább

Köszönjük a beszélgetést, Orsi!

Mutasd meg másoknak is, ha tetszik!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.