KimeNŐ Kinga, a nők boldogságnagykövete, 3. Angyalkánk

paint_mc_profil_kga_gyuru2A Mamiverzum Adventi Játékának harmadik angyalkája, sőt, Angyalkája, Kánya Kinga, a KimeNŐ alapítója.

Ezen az oldalon a Kingával készült beszélgetést olvashatod és megismerheted tevékenységét.

A Mamiverzum Facebook oldalának napi adventi játékában kérlek, írd le kommentben, az interjú melyik része tetszett Neked a legjobban és miért! A megosztásokat és lájkokat is köszönjük!

Kedves Angyalka! Bemutatnád néhány szóban, hogy mivel foglalkozol? Mit/kit takar a KimeNŐ brand?

15282091_10209194073341340_380076337_nKánya Kinga vagyok, szociológus, tréner, önismereti tanácsadó, és a legfontosabb: három gyermek édesanyja.

Nőként, anyaként, társként és segítőként is folyamatosan szembesülök a női lét szépségeivel és kihívásaival. Szenvedélyesen keresem az összefüggéseket az életünkben és imádok olyan módszereket készíteni és más nőknek átadni, amelyek megkönnyítik életünket, boldogabbá teszik lelkünket.

Hiszem, hogy a változás – jó, vagy rossz – életünk természetes dinamikájának része. Így, ha életünkben nehézség adódik, NE GONDOLJUK AZT, HOGY NEM STIMMEL VELÜNK VALAMI!

A probléma nem betegség! A megfelelő eszközök és módszerek ismeretében megtalálhatjuk a megoldást, a kiutat, a kimeNŐt.

A KimeNŐ, melynek alapítója vagyok, nőknek szóló önismereti és önfejlesztő programok együttese. Minden nőnek jár a KimeNŐ…

A KimeNŐ Program egyéni és közösségi élmény- és önismeret egyben.
Szükségünk van rá… azért mert annyira ritkán van lehetőségünk arra, hogy önmagunkra érdemben időt szánjunk, akár pihenés, akár tanulás, vagy tartalmas és örömteli együttlétek, közösségi találkozások formájában, hogy nem is tudjuk mennyiféle dolgot jelenthet a kimenő számunkra.

A KIMENŐ fogalom új meghatározásai:

  • KILÉPÉS a nem működő rutinokból és a káoszból.
  • KILÁTÁS az új lehetőségekre.
  • SZABADSÁG a saját idő megteremtésének lehetőségével.
  • KIKERÜLÉS egy helyzetből.
  • KISZABADULÁS a hétköznapi mókuskerékből.
  • FELSZABADULÁS a félelmek és blokkoló önelvárásoktól.
  • ÚJ LENDÜLET az életedhez.

A KimeNŐ segít Neked abban, hogy visszatalálj önmagadhoz, meghalld a belső hangod, ami iránymutatást ad a boldog élethez.

Ha van kézzelfogható terméked, mi az? Mit szeretnél vele átadni?

kimeno_latvanyA “10 nap önmagamért” Élmény- és önismereti naplóra nagyon büszke vagyok, így arról mesélnék Neked!

Már régóta terveztem egy olyan programot/tananyagot, amely inspiráló, egyénileg is elvégezhető, és arra ösztönöz, hogy TUDATOSAN visszajelzés kapj magadról, a helyzetedről, a továbblépés lehetőségeiről.

Meggyőződésem, hogy az aktuális helyzeted MEGFIGYELÉSE, átgondolása és vágyaid KIMONDÁSA nélkül nem lehet változásokat kialakítani és FENNTARTANI A JÖVŐBEN.

Tizenöt éves önismereti, tréneri és szociológusi tapasztalataim segítségével dolgoztam ki azt az élmény- és önismereti naplót, amely irányt mutat abban, hogyan legyen rend a lelkedben.

10 nap, 10 önismereti téma, 10 rövid – max. 30 perces gyakorlat -, mégis 10 óriási lépés önmagadért. A “10 nap önmagamért” napló kitöltése után teljesen más szemszögből fogod látni az élethelyzetedet és lehetőségeidet.

Ahogy egy naplótulajdonos, Bernadett írta nekem:

“A 10 nap végére észrevettem, hogy meg tudom fogalmazni, minek tudok igazán örülni és minek nem. Rájöttem, ha egy egy régi vágy átalakul és inkább másra vágyom, azt el kell engedni, és boldogabb leszek. Tényleg ilyen egyszerű. Köszönöm, Kinga, hogy lépésről-lépésre segítettél rendet tenni a lelkemben!” Bernadett, 36

Ha tanácsadást tartasz, akkor hogyan írnád le? Miben segítesz az embereknek?

img_0824A “10 nap önmagamért” Élmény- és önismereti napló a KimeNŐ START programom rövid, önállóan is elvégezhető verziója. Fontosnak tartom elmondani, hogy ugyan Te írod a naplót és végzed a feladatokat, MÉGSEM HAGYLAK EGYEDÜL. A könyvhöz konzultációs lehetőség is tartozik! Ha elakadsz, segítek keresztüljutni az akadályon.

Azt hiszem, ettől különlegesen hatékony a módszerem, az önálló munka és a szakértővel történő konzultáció kombinációjától.

Egyébként a KimeNŐ Program keretében egyéni önbizalomépítő tanácsadások és csoportos önismereti programok valósulnak meg tréningek, webinárok és az online KimeNŐ Tervező program keretében.

Milyen technikával dolgozol? Ha több technikát is alkalmazol, akkor kérlek mutasd be a kedvencedet!

A KimeNŐ célja, hogy az önismereti fejlődést, az önreflexiót élménnyé tegyük úgy, hogy örömteli programokkal és hatékony módszertannal kapcsoljuk össze. Bátorítunk az önálló tapasztalásra, de ott állunk melletted, ha eladkadnál.

Mesélnél arról, hogyan született meg könyved, a “10 nap önmagadért”? (Ötlettől a megvalósulásig)

img_0826A “10 nap önmagamért” élmény- és önismereti napló ötlete akkor fogalmazódott meg bennem, amikor a nőknek tartott tréningek és egyéni tanácsadások során észrevettem, hogy a nők rendszeresen szinte UGYANAZOKBA AZ AKADÁLYOKBA ütköztek.

Magukról alkotott NEGATÍV VÉLEMÉNYÜK KÍSÉRTETIESEN HASONLÍTOTT EGYMÁSRA. Magukkal, mint nőkkel szembeni ELŐÍTÉLETEIK és az, hogy önmagukat is kimerítő módon akartak TÚLTELJESÍTENI és “túlmegfelelni”, szinte kivétel nélkül jellemző volt rájuk.

Függetlenül attól, hogy milyen területen dolgoztak, milyen korosztályhoz tartoztak, milyen végzettségűek voltak, vagy mi volt a családi állapotuk…

Azt is láttam, hogy sajnos, mi nők nehezen tudjuk a helyzeteket objektíven értékelni, vagy a szőnyeg alá söpörjük, vagy túldramatizáljuk a problémát, mert NEM MERÜNK SZEMBENÉZNI LELKI ÉS TESTI TÜKÖRKÉPÜNKKEL. Sőt, nagyon nehezen tudjuk megfogalmazni saját erősségeinket, jó tulajdonságainkat.

mc_profil_kga_gyuruÍgy jutottam el oda, hogy kidolgozzam a “10 nap önmagamért” módszertanát, melyben egy olyan folyamaton vezetlek végig, amelyeknek végére szembe tudsz nézni a problémáddal és erősebbnek, jobbnak, elégedettebbnek érzed magad.

Fontos, hogy rangsorolni tudj a problémák között – ehhez is kapsz segítséget -, és egyszerre csak eggyel dolgozz. A “10 nap önmagamért” kézikönyv egy-egy példányát egyébként érdemes külön-külön akadályok leküzdésére felhasználni.

Jelenleg min dolgozol és mik a 2017-es terveid?

2017-ben az online kimenő tervező továbbfejlesztése és a webinarok elindítása a fő tervem. A KimeNŐ szakembereivel való együttműködésben pedig változatos programokat valósítunk meg.
Természetesen a “10 nap önmagamért” konzultációkat is nagyon várom!

Van kedvenc alkotásod, vagy elvégzett feladatod, amire igazán büszke vagy?

15319485_10209116736773125_528460737_nA Családi kupaktanács e-book egy olyan módszer és segédanyag, amely segíti a családoknak újragondolni a sokszor rutinszerűen működtetett közös szokásokat és családi döntéseket. Például az ajándékozást, vagy egy közös utazást.

A módszert alkalmazók szerint eredményes a módszer a családon belüli együttműködés kultúrájának újrafogalmazásában. Büszke vagyok arra, hogy a Családi kupaktanács erősíti az összetartozást és mégis, mindenki érdeke érvényesülni tud.

Mit jelent számodra a Mamiverzum? Szerinted mit takar ez a név? Mi a kapcsolódási pont közted és a Mamiverzum között (illetve tagjaink között)?

A Mamiverzum egy kétirányú fogalom nekem. A család egy univerzum, minden tagja egy önálló tulajdonságokkal rendelkező entitás, ugyanakkor megvan közöttük az a gravitációs erő, amely összekapcsolja őket, kölcsönhatásban működnek.

Az univerzumban meghatározó szerepe van az anyának, aki önmagában is teljes. A teljessége abból ered, hogy nagyon sokirányú tudása, érdeklődése, identitása van, és akkor teljes, ha ezeket mind meg tudja élni. Az anyasága ezek közül az egyik – de nem kizárólagos.

Hol lehet Téged megtalálni? (elérhetőségek)

www.kimeno.hu
kanyakinga@kimeno.hu

Bemutatnád az általad felajánlott termékeket/szolgáltatásokat?

  • discount-onselecteditems-1Villámjáték felajánlásom:

“10 nap önmagamért” Élmény- és önismereti napló nőknek KimeNŐ Kártya melléklettel, amely egy egyéni tanácsadást tartalmaz. Értéke: 4.990 Ft. A kiszállítás értéke: 1.290 Ft.

 

 

 

  • discount-onselecteditems-2Feljánlásom a fődíjhoz szintén egy “10 nap önmagamért” Élmény- és önismereti napló nőknek KimeNŐ Kártya melléklettel, amely egy egyéni tanácsadást tartalmaz. Értéke: 4.990 Ft. A kiszállítás értéke: 1.290 Ft.

 

 

 

  • KEDVESKEDÉS A MAMIVERZUM KÖVETŐINEK:

Mamiverzumosoknak 10% kedvezmény a játék ideje alatt a KimeNŐ szolgáltatásaiból és a “10 nap önmagamért” című könyvből.

Mi a kedvenc karácsonyi dalod?

HAPPY XMAS (War Is Over) – JOHN & YOKO THE PLASTIC ONO BAND with The Harlem Community Choir

Köszönjük az interjút, Kinga!

Ha szeretnéd feltenni saját kérdésedet, vagy érdekel, másoknak mi volt fontos, gyere a Mamiverzum Facebook oldalának szakértői rovatába!

Mutasd meg másoknak is, ha tetszik!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.