Gelsei Bernadett, a szerelmi háromszögek Ariadnéja, 7. Angyalkánk

A Mamiverzum Adventi Játékának, hetedik Angyalkája Gelsei Bernadett, a Gelsei Bernadett -Döntésmentor, Megoldásközpontú tanácsadó alapítója.

Ezen az oldalon a Bernadettel készült beszélgetést olvashatod és megismerheted segítő tevékenységét.

Ha játszani szeretnél Bernadett szuper felajánlásáért, Mamiverzum Facebook oldalának napi adventi játékában kérlek, írd le kommentben, az interjú melyik része tetszett Neked a legjobban és miért! 

A megosztásokat és lájkokat is köszönjük!

Kedves Angyalka! Bemutatnád néhány szóban, hogy mivel foglalkozol? Mit/kit takar a Gelsei Bernadett -Döntésmentor, Megoldásközpontú tanácsadó brand?

Döntésmentor vagyok, ami azt jelenti, hogy segítek az embereknek döntésképtelen állapotukból elmozdulni, végig kísérni őket a döntés meghozatala és annak kivitelezése alatt.

Bármilyen területe legyen az életednek, előfordulhat, hogy elakadsz és segítségre van szükséged. A legfontosabb területem a szerelmi háromszögben lévők döntésképtelenségét megoldani, illetve társ- és kapcsolatfüggőknek támogatást adni a változáshoz.

Mióta foglalkozol ezzel? Hogyan jött az ötlet, hogy ezt szeretnéd csinálni?

16 éve dolgozom szenvedélybetegekkel és hozzátartozóikkal, és immár 5 éve foglalkozom szerelmi háromszögben lévőkkel és párkapcsolati problémákkal.

Az utóbbi területen személyes érintettségem motivált, mikor benne voltam egy szerelmi háromszögben, nagyon jó lett volna egy specialista segítsége. Nem találtam ilyen szakembert.

Miután feldolgoztam a saját élethelyzetem, elkezdtem továbbképezni magam, hogy család- és pártanácsadóként is segíthessem a hasonló helyzetbe került embereket.

 

Ha van kézzelfogható terméked, mi az? Mit szeretnél vele átadni?

Egyedi kézzel rajzolt színező és firkáló jegyzetfüzet. A sima jegyzetfüzethez képest ez a füzet, segít neked az írás közben:lecsendesedni, megnyugodni, teret adni a tudatalatti fantáziádnak, befelé fordulni,egy pontra fókuszálni.

Kapcsold ki az elmédet és engedd szabadon a kreatív énedet!

 

Ha tanfolyamod van, tanácsadást vagy konzultációt tartasz, akkor hogyan írnád le? Miben segítesz az embereknek?

Vannak ingyenes és fizetős tréningjeim is, online és személyes megjelenéssel is, amik pároknak szólnak.
Segítek nekik újból egymásra találni, megújulni, feldolgozni a megcsalást, hűtlenséget, vagy akár azt, hogy a társuk szenvedélybeteg.
Az 5 szeret- és bocsánatkérő nyelv tréningek nagy sikerrel futnak, a szerző, Gary Chapman támogatásával tartom ezeket az alkalmakat.
Nem csak szerelmi vagy házastársi kapcsolatban, de szülő-gyerek viszonyban is remekül használhatóak a szeretetnyelvek és bocsánatkérő nyelvek.
Rajzmeditáció és lélekrajz mandala tanfolyamomon, megtanítom Neked, hogyan kell kikapcsolódni.
Ez egy nagyon hatékony önsegítő módszer, később Te magad egyedül is használhatod.

Milyen technikával dolgozol? Ha több technikát is alkalmazol, akkor kérlek mutasd be a kedvencedet!

  • Megoldásközpontú tanácsadás;
  • Kognitív tanácsadás;
  • Oh kártya;
  • Bach virágterápia;
  • Önsegítő csoportok módszerei;
  • 12 lépéses programok.
Ezek együtt nagy kedvenceim.

A fent körvonalazódó “holisztikus” technikád nagyon izgalmasan hangzik. Hogyan működnek ezek a módszerek együtt a valóságban?

Ez egy nagyon nehéz kérdés, mert ezeket úgy működtettem, ahogy az adott személyeknek, vagyis Neked szükséges. A szaktudás, aminek ágai “összeértek” bennem, segítői tapasztalatom és az intuícióm alapján haladok.

Ha jól tudom, a Facebookon élő adásokat is készítesz és egy-egy aktuális témáról beszélsz. Bemutatnád ezt a Mamiverzum olvasóinak?

Minden csütörtökön ebédidőben várom azokat a nőket – és férfiakat, persze -, akiknek párkapcsolati problémáik vannak, vagy úgy érzik, lelkileg nincsenek “a toppon”. Az 1 órakor kezdődő adásban mindig egy-egy olyan kérdésre keresem a választ, vagy olyan helyzetekből igyekszem kiutat mutatni, amiről úgy vélem, éppen sokaknak aktuális lehet.
Mivel napi rendszerességgel vannak üléseim, elég jól körvonalazódik, hogy milyen fontos probléma “van épp a levegőben”, hiszen gyakran visszatérő eleme a beszélgetéseknek. A LIVE-ban ezekre szoktam felhívni a figyelmet, sőt, nem titkolt szándékom felnyitni a nézők szemét!
A konkrét döntés meghozatalához is kapsz néhány tippet, ami természetesen nem váltja ki a privát alkalmat, de talán elindíthat a régóta vágyott változás útján.

Van kedvenc alkotásod, vagy elvégzett feladatod, amire igazán büszke vagy?

A tanácsadói tevékenységem nagy kedvencei a szeretetnyelvtrénig és a 21 napos párkapcsolatfrissítő téning.
firkáló- és jegyzetfüzet a szívem csücske, mint termék, illetve azokat a képeimet szeretem “nézegetni”, amikből kézzelfogható, dizájnos termék lesz például egy telefontok, vagy egy nadrág.

 

Mit jelent számodra a Mamiverzum? Szerinted mit takar ez a név? Mi a kapcsolódási pont közted és a Mamiverzum között (illetve tagjaink között)?

Érdekes, mert 2 szálon szeretnék elindulni ezzel kapcsolatban. Egyrészt a Mamiverzum Online Anyamagazin készítőit egy kreatív, önmegvalósító, elkötelezett női csapatnak ismertem meg.
Másrészt, és az olvasóknak talán ez sokkal fontosabb, a legtöbb párkapcsolati probléma és félrelépés akkor történik, amikor kismama az ember. Amikor a nő fókuszában önmaga, anyasága és a születendő gyermeke áll, a férfi pedig kikerül a középpontból.
Ez a hatalmas változás gyakran okoz nyílt vagy eltitkolt okoz gondot. Ezekben a nehéz helyzetekben nagyon fontos, hogy szakértő segítséget kérjünk!

 

Hol lehet Téged megtalálni a nehéz helyzetekben? (elérhetőségek)

06709539280

Bemutatnád az általad felajánlott termékeket/szolgáltatásokat?

  •  Amit  a villámjátékba ajánlok:

Egyedi kézzel rajzolt színező és firkáló jegyzetfüzet. A sima jegyzetfüzethez képest ez a füzet, segít neked az írás közben: lecsendesedni, megnyugodni, teret adni a tudatalatti fantáziádnak, befelé fordulni, egy pontra fókuszálni. Kapcsold ki az elmédet és engedd szabadon a kreatív énedet!

A stresszoldó jegyzetfüzet értéke:  2.500 Ft. 

 

  • Amit  a főnyereménybe ajánlok ajánlok:

50 perces egyéni konzultáció. Értéke: 10.000 Ft.

 

 

 

 

 

  • Különleges kedvezmény a Mamiverzumosoknak:

10% kedvezmény a Döntésmentor szolgáltatásaiból a játék ideje alatt!

Ha szeretnéd feltenni saját kérdésedet, vagy érdekel, másoknak mi volt fontos, gyere a Mamiverzum Facebook oldalának szakértői rovatába!

Kedvenc karácsonyi dalod?

Fifth Harmony – All I Want for Christmas Is You

Köszönjük az interjút, Bernadett!

Mutasd meg másoknak is, ha tetszik!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.