Anita, az Inspirációk Imádott Istennője, 8. Angyalkánk

A Mamiverzum Adventi Játékának, nyolcadik Angyalkája  Csorba Anita, az Inspirációk Csorba Anitától alapítója.

Ezen az oldalon az Anitával készült beszélgetést olvashatod és megismerheted kreativitását.

Anitával jó pár éve beszéltünk, találkoztunk először, amikor ő készített velem interjút a madewithlove.hu webáruházam és ékszereim kapcsán. Nagyon tetszett benne már akkor, hogy “tudta mit akar”. Emellett bájos volt és kedves, és persze nagyon is kreatív, sőt, inspiráló! Később én is készítettem vele egy riportot, azóta viszont 5 év eltelt, és ő ezalatt inspirációs guruvá fejlődött, akit százezrek követnek. Most jelenik meg első könyve, amit azt hiszem, inkább tartalommal megtölteni, semmint olvasni kell.

Ha játszani szeretnél Anita szuper felajánlásáért a Mamiverzum Facebook oldalának napi adventi játékában, kérlek, írd le kommentben, az interjú melyik része tetszett Neked a legjobban és miért! 

A megosztásokat és lájkokat is köszönjük!

 Kedves Angyalka! Bemutatnád néhány szóban, hogy mivel foglalkozol jelenleg? Mit/kit takar az Inspirációk brand?

Az Inspirációk brand, egy olyan kreatív közösséget takar, akik imádnak alkotni, kreatívkodni, és ezt meg is osztják egymással. Egy kis gondolatszikrából, inspiráció gyűjtésből indultam el 7 évvel ezelőtt, és azt vettem észre, hogy egyre többen vagyunk. Szeretünk inspirálni, létrehozni, újraálmodni dolgokat, és szebbé tenni környezetünket, megörvendeztetni másokat kreálmányainkkal.

Mióta foglalkozol ezzel ilyen “nagyban”? És milyen volt ez kicsiben? Hogyan jött az ötlet, hogy ezt szeretnéd csinálni?

Sorsszerű volt, gyerekkoromtól kezdve imádok alkotni, agyagoztam, aztán rajzoltam szakkörökben, végül festő szakot is elvégeztem a műegyetem építészkarával együtt. Amikor elindítottam blogomat, csak saját fejlődésemet szerettem volna naplózni. Szenvedélyesen rákaptam a külföldi lakberendezési ötletekre, mert 7 éve ez még egyáltalán nem volt benne a köztudatban itthon. Egyre többen olvasták inspirációimat, és a Facebook elindulásakor éreztem először, hogy mennyi embert érdekel ez a téma. Szeretnének alkotni, és szebb, saját maguk által csinosított környezetben élni.

Mikor érezted, hogy ez már egy alkotói projekt, amihez profi team szükséges?

Leginkább akkor, amikor elindítottam a Youtube csatornámat. 2 éve működik, több, mint 230 inspiráló, kreatív alkotásra serkentő, vagy lakberendezési tanácsokat adó videó van rajta. Hetente jelentkezem mindig 2 videóval, ezt egyedül kitalálni, megvalósítani, leforgatni, vágni, majd feltölteni és eljuttatni közösségemhez már nem egy emberes feladat. Imádom, hogy már csapatban dolgozhatom, és csapatom minden tagjára nagyon büszke vagyok.

Mi az az Inspirációs Napló? Mit szeretnél vele átadni? Miben segíti szerinted az olvasóit? 

Az Inspirációs Napló egy olyan napló, amit ki kell tölteni. Manapság már rengeteg digitális fotót készítünk, hogy megörökítsük a velünk történteket. De az érzéseinket, vágyainkat, céljainkat ez egyáltalán nem tükrözi vissza, pedig ezeket legalább olyan fontos leírni néha. Az Inspirációs Napló ezért született. Ha kitöltöd, jól fogsz szórakozni, kicsit jobban megismered jelenlegi énedet. Szerintem sokunknak rengeteg helyen, feladatkörben kell helyt állni, és magunkra kevés idő jut. Ennek a könyvnek a kitöltése egy kis énidő, és pár év múlva pedig ha visszanézed, nagyon tanulságos lesz. Kicsiknek, nagyoknak egyaránt ajánlom.

Ha szolgáltatásod/tanfolyamod van, tanácsadás tartasz, akkor hogyan írnád le?

Rengeteg online workshopot tartok Facebook oldalamon élő videókban. Most érek például egy 10 részes karácsonyi ajándékkészítő workshop utolsó adásához, amit imádtam készíteni. Rengeteg pozitív visszajelzést is kaptam, sokan készítettek saját kezűleg ajándékot inspirációimból.

Miben segítesz az embereknek?

Szerintem aki kreatívan él és alkot rendszeresen, nagyon sok pozitív energiát kap ettől, amit másoknak is akarva-akaratlanul átad. Mindenkire jó hatással van az alkotás. Azt figyeltem meg, hogy sok Anyuka együtt alkotja meg gyermekével az inspirációimat, ennél szebb célkitűzésem aligha lehet.

 

Hogyan születnek az inspirációs videók? 

Folyamatosan ötletelek, és nézem a visszajelzéseket, hogy mi érdekelné közösségemet. Két fő korosztály van jelen közösségi felületeimen: a 12-20 éves fiatalok, illetve a 25-40 éves anyukák. Mindenkinek igyekszem újat mutatni, de elsődlegesen az a célom, hogy megérezzék az ízét az alkotásnak, és életük része legyen.

Hogy néz ki a napi időbeosztásod? Mi a trükköd, hogy minden és mindenki beleférjen, aki fontos? Nagyon komolyan veszed a tervezést?

Igen, fontos a tervezés, hiszen annyira kevés a 24 óra!  Egy Filofaxban vezetem a találkozóimat, és egy telefonos applikációban pedig a tennivalóimat. A kettő együtt profin működik, legalább is nekem!

Jelenleg mi az, ami igazán lázba hoz a munkádban és mik a 2017-es terveid?

Folyamatosan figyelem az újdonságokat, imádok videókat készíteni, a Facebook Live adások most az aktuális kedvenceim, ezt szeretném jövőre is folytatni. Elindítottam gasztro csatornám a Youtubeon, jó lenne megmutatni ezen a területen is, hogy lehet kreatívan élvezettel is elkészíteni akár a hétköznapi fogásokat is. Igen, szeretném inspirálni közösségemet a konyhai alkotásban is!

Van kedvenc alkotásod, vagy elvégzett feladatod, amire igazán büszke vagy? Esetleg kedvenc oldal az Inpirációs Naplóban?

Nagyon szeretem, amit csinálok, és iszonyatosan hálás vagyok közösségemnek, hogy lehetővé tették ezt. Amikor küldenek egy fotót alkotásukról, azok a kiemelkedő pillanatok nekem, az az igazi siker.

Mit jelent számodra a Mamiverzum?

Biztos vagyok benne, hogy nagyon hasonlítanak egymásra közösségünk tagjai, hiszen a Mamiverzum is egy folyamatosan ötletelő, megújuló, inspiráló oldal. Remélem tetszeni fog Nektek az Inspirációs Naplóm.

Hol lehet Téged megtalálni? (elérhetőségek)

Megtalálhattok a blogomon: www.inspiraciok.hu
A Facebook oldalamon: www.facebook.com/inspiraciok
Instagramon: @csorbaanita, és youtube-on: www.youtube.com/c/inspiraciok
Az Inspiracios Naplómba pedig a www.inspiraciosnaplo.hu oldalon leshettek bele.

Bemutatnád az általad felajánlott termékeket/szolgáltatásokat?

  •  Amit  a villámjátékba ajánlok:

Az Inspirációs Napló egy olyan napló, amit ki kell tölteni. Ha kitöltöd, jól fogsz szórakozni, kicsit jobban megismered jelenlegi énedet. Ennek a könyvnek a kitöltése egy kis énidő, és pár év múlva pedig ha visszanézed, nagyon tanulságos lesz. Kicsiknek, nagyoknak egyaránt ajánlom.

Értéke: 2.290 Ft. A kiszállítás értéke: 1.290 Ft.

 

 

 

  • Amit  a főnyereménybe ajánlok: szintén egy Inspirációs Napló. Értéke: 2.290 Ft. A kiszállítás értéke: 1.290 Ft.

Ha szeretnéd feltenni saját kérdésedet, vagy érdekel, másoknak mi volt fontos, gyere a Mamiverzum Facebook oldalának szakértői rovatába!

Kedvenc karácsonyi dalod?

A Mennyből az Angyal, amikor együtt énekeljük a családommal.

 

Köszönjük az interjút, Anita!

Mutasd meg másoknak is, ha tetszik!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.