Készíts EmléKépet gyermeked első emlékeiből!

Te is az a fajta szülő vagy aki mindent ELSŐ dolgot eltesz gyermekével/gyermekeivel kapcsolatban? De nem tudod, hogy hogyan is tárold?

Akkor mutatunk néhány lehetőséget számodra.

Angolul Shadow Box -nak hívják, s több témában is készítik e remek alkotásokat, melyek a családi ház ékkövei lehetnek.

Újszülött EmléKép: Keresd meg az összes emléktárgyadat a gyermeked születésével kapcsolatban, például karszalag, névkártya, első ruha amiben haza vitted, kedvenc rongyija… stb.  (Forrás: crafty morning)

Gyakorlatban pedig így néz ki az elkészítése:

Baba cipő EmléKép: A lányoknak ugyan csillivillib cipőik vannak, de a fiús anyukáknak is remek ötlet lehet az első cipők képkeretbe foglalása. (Forrás: Today’s Creativ Life)

Mozijegyes EmléKép: Magát a képet úgy kell megcsinálni, hogy beletudd folyamatosan dobálni a kezelt mozijegyeid darabjait. Időskorodban pedig majd csodálkozol, hogy mennyi filmet is láttál 🙂 (Forrás: CraftyMeCreations)

Esküvői EmléKép: Töltsd meg a képet minden olyan esküvői emlékeddel ami belefér egy keretbe, például meghívók, tortadísz, harisnyatartó, …stb

Igazából bármiből lehet EmléKépet készíteni, egy jó nyaralás emlékei, ha imádod a múzeumokat akkor múzeumi jegyekből is készíthetsz egy ilyen kis dobozt/képet!

Források:

Kitchen Fun With My 3 SonsCraftyMeCreationsToday’s Creative Life

 

 

 

Mutasd meg másoknak is, ha tetszik!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

20 − tizennégy =