A Rhyme Time Angol Zenebölcsi sikertörténete

Petri Barbi 4 lurkó édesanyja, vállalkozását, a Rhyme Time-ot, ötödik gyermekének tekinti. De honnan is indult az egész?

Barbi a gyerekek játékos angol tanításával még 2007-ben kezdett el foglalkozni. 23 évesen New Yorkban élt, mikor megtudta, hogy várandós Félix-szel, első fiával. Miután hazaköltözött és megszületett a csöppség, elhatározta, hogy tudatosan két nyelven neveli gyermekét.

2013-ban megérkezett a kistestvér, Ákos. Ekkor jött a felismerés, hogy a magyar anyáknak is elkél a segítség a játékos otthoni angolozásban. Így született a Rhyme Time Angol Zenebölcsi ötlete, ami a kétnyelvű nevelést, és a játékos otthoni angolozást segíti foglalkozásaival. Órái babának és mamának is ugyanúgy hasznos.

Az offline és online órák egyaránt segítséget nyújtanak a korai idegen nyelv átadása iránt érdeklődő szülőknek és megtanítják őket arra, hogyan szerettessék meg a nyelvet a kicsikkel.

Barbi ma már harmadik fiával, Ádámmal tart heti 4 alkalommal Rhyme Time angol zenebölcsis órákat Budapesten és környékén. A közös éneklés, mondókázás által a csöppségek úgy találkozhatnak az angol nyelvvel, hogy az örök élmény marad a számukra!

Barbi szerint a sikeres játékos otthoni angolozáshoz viszont elengedhetetlen, hogy eredeti, autentikus angol gyerekkönyvek is legyenek otthon. Az angol mesekönyvek mindig új lendületet adnak, a dalok pedig mentőövként szolgálnak a fáradt estéken.

Nagyobbik fia most 6 éves, hamarosan megkezdi az iskolát, Barbi pedig nagyon büszke rá, hogy kisfiának olyan tudást adhatott át, ami hatalmas kincs és előny ma.

Mutasd meg másoknak is, ha tetszik!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhét + kettő =